Wie zijn wij

Bonte Belevenis

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Marieke Demmers, Dierenartsassistente en Trudy Kok, Regiomanager bij Kinderopvang, hebben samen een stuk grond gekocht aan de Vaartdijk 25 B 2. Dit perceel was voorheen van de heer C. Buma, velen kenden hem 'van de plantjes' op de dijk.

De heer Buma is 4 jaar geleden plotseling overleden en zodoende kwam het stuk grond vrij, dat deels nog in gebruik is als Volkstuinencomplex.Wij zijn 2 zelfstandige ondernemers, die zonder subsidie, een droom, namelijk, de combinatie van een kinderboerderij met een pony dorp en een gezellig theehuis hebben gerealiseerd.

Wij zijn 4 jaar geleden ontzettend enthousiast begonnen met onze kinderboerderij / theehuis en ponydorp. Het is een geweldige plek geworden waar jong en oud heerlijk kan genieten van de sfeer, de dieren en de gezelligheid van ons terras.

Wij heffen geen entree, een ieder kan vrij gebruik maken van alle faciliteiten. Omdat wij deze fantastische plek graag willen blijven behouden en dus kunnen blijven bekostigen (onderhoud, voer dieren, dierenarts enz enz) hebben wij als beleid dat u geen eigen eten en drinken mee mag nemen. Wij hanteren in ons theehuis zeer redelijke prijzen voor een kop koffie en een glas limonade.

Wij vragen dan ook begrip voor dit beleid en hopen dat u kunt blijven genieten van de kinderboerderij en alles daaromheen!  Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.30 uur. De dieren gaan om 17.00 uur eten en dan kunt u geen pony meer rijden!

Het is een prachtige locatie geworden, met voldoende parkeergelegenheid, voor zowel fietsers als auto's. Daarnaast is het theehuis met zijn lekkere zithoek en houtkachel ideaal om een kinderfeestje, maar ook een high tea of gewoon een lekker bakkie te doen, een heerlijke plek. U kunt hier genieten van een goed kop versgemalen koffie, een versgebakken appeltaartje of een heerlijk gezond meergranen broodje met divers beleg, of eens lekker snacken.

Informeer eens naar alle mogelijkheden!

Door de verhuur van de pony's bieden wij kleine kinderen van 2 tot 11 jaar de mogelijkheid om spelenderwijs vertrouwd te raken met de pony. Door een rondje door het avonturenpark te rijden geniet u samen met uw kind van een onbezorgd avontuur. Ook kunt u natuurlijk langer dan een rondje door het avonturenpark een pony huren; dit dient u dan wel van te voren telefonisch te reserveren. Dit om lange wachttijden te voorkomen. Uiteraard houden wij het welzijn van de dieren goed in de gaten. Daarom hebben wij een samenwerkingsverband met dierenpraktijk Stad en Land.

Informeer eens naar onze uurtjes Shettenpret (van 4 tot 7 jaar) of andere pony-activiteiten.

Wij hopen dat we u snel mogen verwelkomen op onze mooie locatie en dat u geniet van de omgeving, de dieren en de gezelligheid van het theehuis.

Wilt u meer weten? U kunt ons bereiken via:

TOP