Onze dieren

sam7 pluisje ollie gerrit bertha lotje bambi en belle1 rijbak2 rijbak1 sam9 sam8

Onze dieren

Onze kinderboerderij bestaat uit een gevarieerd gezelschap van dieren. Het welzijn van onze dieren staat bij ons voorop!

Anders dan in de meeste andere kinderboerderijen leven onze dieren niet in hokken maar kunnen vrij loslopen en hebben de mogelijkheid om te gaan schuilen als ze daar behoefte aan hebben.

Wij hebben gekozen voor een select gezelschap aan dieren, welke zeer kindvriendelijk, aaibaar en vrij benaderbaar zijn.

Via onze geitenverblijf, waarin je vrij mag rondlopen om onze dieren te aaien en te knuffelen kun je ons konijnen- en kippenren bereiken. Ook daar mag je zo naar binnen lopen om onze prachtige reuzekonijnen en kippen te aaien.
Verder hebben we geiten, Bertha, Grietje en Gerrit. Vooral Gerrit is erg ondeugend, en hij houdt van ontsnappen. We hebben 2 kleine dwerggeitjes, die hier zijn geboren, Elza en Anna. Twee lammetjes en een zwart schaap en onze twee varkentjes, Sophie en Bram houden er erg van om geaaid te worden. Sinds een half jaar hebben we ook nog 2 andere kleine biggetjes. Als je ze gaat aaien, gaan ze er even lekker voor liggen.

Ook onze katten, Jip en Jill hebben een fantastisch leven bij ons op de kinderboerderij. Snachts gaan ze op jacht, en overdag liggen ze lekker te slapen of spelen ze samen. Het is een broertje en een zusje en ze kunnen echt niet zonder elkaar! Sinds een paar maanden zijn er nog 2 katten bijgekomen, Piet en Britt. Een hele zwarte poes en een prachtige britse korthaar.

Er lopen ook 4 honden op ons terrein. 2 kleine hondjes, Flip en Faye, en 2 grote honden: Beau en Guus. Wilt u met uw hond komen, meld het ons dan even, dan kunnen wij roedel-gedrag voorkomen!

Kortom, we hebben goed nagedacht over de samenstelling van de dieren van de kinderboerderij. Uiteraard hebben we een heleboel pony's en shetlanders, die bij elkaar staan en geschikt zijn om op te rijden.

TOP