Shetlanders

Shetlander Bonte Belevenis Assendelft

IMG_5295  Shetlander Bonte Belevenis Assendelft

Shetlanders

Pony dorp

Onze kinderboerderij wordt versterkt door onze 9 geweldige Shetlandpony’s. Het is ons gelukt om door zeer bewust te kiezen voor betrouwbare en lieve pony’s en een grote variatie aan te brengen in grootte van de pony's en hun karakter zodat er voor ieder kind in de leeftijd van 2 tot 10 een geschikte pony bij ons te vinden is.

Of je nu nog nooit op een pony gezeten hebt en het een beetje spannend vindt, of het leuk vindt om op een pony te zitten die af en toe een beetje ondeugend is. Er is voor elk wat wils!

Als je bij ons een pony huurt ga je eerst met de pony naar de poetsplaats om daar lekker even te poetsen en kennis te maken met je pony. Je krijgt daar van ons poetsspullen, halster, een cap en een zadeltje. Als je helemaal klaar bent, controleren we even of je cap goed zit en of het zadeltje goed vast zit en dan ben je helemaal klaar voor het avonturenpark.

Avonturenpark

Door het aanleggen van ons avonturenpark hebben bieden wij een compleet nieuw concept aan dat nog niet bestaat, een hindernisbaan met echte pony’s!
Niet zomaar een rondje op een pony rijden maar spannende routes afleggen door ons avonturenpark. Samen met je pony over een brug, slalommen om de palen, sturen door hooibalen en dwars door touwen rijden of over balken een echt sprongetje wagen!

Ons avonturenpark maakt rijden op een pony nog leuker en spannender.
In de veilige omgeving van onze pony-kinderboerderij toch het gevoel krijgen dat je een echte buitenrit maakt is alleen bij ons mogelijk.

Onze pony’s:

Lot, De grootste en de wijste dat is onze Lot! Deze mooie zwarte dame is rustig, lief en zet geen stap verkeerd. Lot is geschikt voor klein en grotere kinderen, door haar rustige karakter ook leuk voor de allerkleinste maar door haar grote ook zeer geschikt voor de wat grotere kinderen.

Pina, De kleinste en de rustigste, onze Pina houdt ontzettend van gepoetst en geknuffeld worden. Ze kan daar echt vreselijk van genieten.Door haar zeer rustige karakter en haar kleine formaat zeer geschikt voor de allerkleinsten.

Dodge, Deze kleine jongen is soms een beetje ondeugend maar vreselijk gek op aandacht. Het liefst wordt hij de hele dag geaaid en gepoetst. Door zijn prachtige dikke bos korte manen heeft hij een vreselijk leuk, stoer koppie.

Maartje en Saartje, Dit bonte duo zijn echte zusjes.Kunnen niet zonder elkaar maar kunnen ook echt samen kibbelen. Het zijn de jongsten van onze pony’s. Deze 2 dametjes maken de Bonte Belevenis compleet. Ze zijn geschikt voor ieder kind door hun lieve en rustige karakters, maar kunnen ook nog een tikkeltje speels zijn door hun leeftijd.

Frummel, Onze grootste boef is toch echt wel Frummel. Ondeugend, een echte Shetlander. Klein van formaat maar stoer van karakter. Nooit gemeen maar houdt van een grapje en is geschikt voor de niet bange kinderen.

Pipi,Deze prachtige dame kan ook nog fotomodel worden!Wat een manen!!! Een dame met een nieuwsgierig karakter, en moeder van onze Robin.Pipi is geschikt voor de wat grotere kinderen, ze is door haar nieuwsgierige karakter soms een beetje druk maar kan ook vreselijk lui uren in het zonnetje liggen.

Mr. Nilson, Deze prachtige spierwitte jongen heeft manen tot zijn knieën.Je raakt nooit uitgepoetst met deze meneer. Vader van onze Robin maar het zijn meer vriendjes. Ze kunnen samen stoeien als jonge hondjes. Meneer Nilson is geschikt voor ieder kind.

Robin Robin staat nog gezellig samen met zijn vader en moeder. Zijn bijzondere blauwe ogen maakt deze pony een aparte verschijning. Net als zijn vader spierwit. Robin is geschikt voor ieder kind maar kan soms door zijn leeftijd ook wel een beetje ondeugend zijn.

 

 

 

TOP