Varkens

De varkentjes

Ons meest gezellige duo, de mini varkens Bram en Sofie, knorrepotten en scharrelen heerlijk in de rondte in hun verblijf bij de ezels en geiten. Ze wroeten in het zand, of liggen heerlijk in het zonnetje.

Af en toe springt er een geit bij hun in het verblijf om daar even rond te neuzen en dat maakt het alleen maar nog gezelliger. Dit duo maakt iedereen aan het lachen!!!

Bram en Sofie zijn broer en zus en kunnen samen heerlijk scharrelen. Als ze wakker zijn is er altijd wel iets aan geluid wat ze produceren. Ze knorren tijdens het wroeten en ze smakken tijdens het eten, en schreeuwen als het etenstijd is.

Wat zijn ze leuk, en wat groeien ze hard!

Sofie, super nieuwsgierig, kwispelend en haantje de voorste, is op zoek naar iets te eten en komt altijd als ze stemmen van mensen hoort, even kijken of er misschien toch nog een extraatje te halen valt.

Onze Bram is iets voorzichtiger, kijkt de kat een beetje uit de boom. Maar heb je zijn vertrouwen gewonnen dan vind hij het stiekem toch ook wel lekker om een aai over zijn bol te krijgen.

 

TOP