14 APRIL 5 JARIG BESTAAN

In de maand april bestaat de Bonte Belevenis alweer 5 jaar! Dit willen wij graag met iedereen vieren op zondag 14 april a.s. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in de Zaanstreek.

Dit is zeker een feestje waard. Samen met een aantal lokale ondernemers gaan wij er een gezellige dag van maken.

De Tijdgeest uit Assendelft zal aanwezig zijn met een gezellige kraam, De Keuken In met lekkere hapjes en een drankje, en Saddlery Heemskerk met leuke producten en goede adviezen.

Er kan natuurlijk pony gereden worden en gespeeld worden in onze natuurlijke speelweide, maar daarnaast kunnen de kinderen ook hoefijzers schilderen en lekker springen op een springkussen.

Het rad van fortuin zal ook dit keer niet ontbreken.

Naast onze oude vaste vrienden van de Bonte Belevenis die de afgelopen jaren bij al onze Open Dagen betrokken zijn geweest, hebben we dit jaar ook een aantal nieuwe ondernemers die ons deze dag gaan steunen.

Trots zijn we erop dan Manege de Delft deze dag een mooie presentatie komt geven met 4 Friese Paarden. De meiden en pony's van De Bonte gaan zelf ook nog een showtje weggeven.

Onder onze vaste klanten zitten een aantal zeer creatieve kleine ondernemers die we ook een kans willen geven  hun prachtige producten onder de mensen te brengen. Denk hierbij aan de prachtigen tekeningen van onze Beau, Flip en Pluisje gemaakt door Ania.

Volg ons de komende weken op Facebook voor het definitieve programma!

 

Comments are closed.

TOP