De Bonte Belevenis

De Bonte Belevenis

Ons bedrijf ligt op een schitterende plek, midden op de Vaartdijk in Assendelft, vlakbij het prachtige natuurgebied Guisveld.  Wij zijn 3 jaar geleden ontzettend enthousiast begonnen met onze kinderboerderij/theehuis en ponydorp. Het is een geweldige plek geworden waar jong en oud heerlijk kan genieten van de sfeer, de dieren en de gezelligheid van ons terras.

De openingstijden van De Bonte Belevenis zijn: Dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.30 uur. De dieren gaan om 17.00 uur eten en dan kunt u geen pony meer rijden!

Naast Shetlanders lopen er ook kippen, varkens, geiten, ezeltjes, schapen en konijnen, jonge katjes, duiven en eendjes rond. Bezoekers zijn welkom een kijkje te nemen in de stallen terwijl onze werkzaamheden gewoon doorgaan. Door verschillende activiteiten op het gebied van educatie en zorg te organiseren, betrekt de boerderij de kinderen uit de regio bij het boerenwerk.

Naast de dieren op de kinderboerderij lopen er nog twee katten en 4 honden op ons terrein. De twee grote honden, een Deense Dog en een Newfoundlander, lopen tijdens openingstijden niet los. We hebben er begrip voor dat dit nogal grote en indrukwekkende honden zijn. Naast deze twee grote honden hebben we nog een Teckel Flip en een Dwergkees Faye. Dit zijn kleine en zeer lieve hondjes die wij ook tijdens openingstijden rustig op ons terrein laten lopen en spelen.

 

 

TOP