De Bonte Belevenis

Welkom bij Pony- en Kinderboerderij De Bonte Belevenis

  20140928_145202 hightea.1 binnen rijbak IMG_5327 IMG_5291

   

  Ons bedrijf ligt op een schitterende plek, midden op de Vaartdijk in Assendelft, vlakbij het prachtige natuurgebied Guisveld.

  De openingstijden van De Bonte Belevenis zijn:Vanaf 7 september 2015 zijn wij op maandag gesloten.

  Dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.30 uur.

  Voor grote groepen, BSO’s en kinderdagverblijven hanteren wij een kind/leidster ratio van 1 op 4 kinderen.

  Wilt u meer weten? U kunt ons bereiken via:

  Naast Shetlanders lopen er ook kippen, varkens, geiten, ezeltjes, schapen en konijnen, jonge katjes, duiven en eendjes rond. Bezoekers zijn welkom een kijkje te nemen in de stallen terwijl onze werkzaamheden gewoon doorgaan. Door verschillende activiteiten op het gebied van educatie en zorg te organiseren, betrekt de boerderij de kinderen uit de regio bij het boerenwerk.

  Ook kunt u terecht om een feestje te vieren of een vergadering te beleggen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een cappuccino op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in het avonturenpark!

  Onze pony’s:

  lotje bambi en belle1

  Lotje: Deze mooie zwarte dame vindt het heerlijk om alle aandacht te krijgen. Ze is rustig voor onze allerkleinsten die toch op een grote pony willen rijden en een uitdaging voor de grotere kinderen. Ze past zich uitstekend aan en is altijd super lief en vriendelijk.

  Pipi,Deze prachtige dame kan ook nog fotomodel worden!Wat een manen!!! Een dame met een nieuwsgierig karakter, en moeder van onze Robin.Pipi is geschikt voor de wat grotere kinderen, ze is door haar nieuwsgierige karakter soms een beetje druk maar kan ook vreselijk lui uren in het zonnetje liggen.

  Mr. Nilson, Deze prachtige spierwitte jongen heeft manen tot zijn knieën.Je raakt nooit uitgepoetst met deze meneer. Vader van onze Robin maar het zijn meer vriendjes. Ze kunnen samen stoeien als jonge hondjes. Meneer Nilson is geschikt voor ieder kind.

  Robin Robin staat nog gezellig samen met zijn vader en moeder. Zijn bijzondere blauwe ogen maakt deze pony een aparte verschijning. Net als zijn vader spierwit. Robin is geschikt voor ieder kind maar kan soms door zijn leeftijd ook wel een beetje ondeugend zijn.

  Coco
  Onze nieuwe aanwinst is Coco. Coco is geschikt voor kleine én grote kinderen, is erg lief en rijdt graag door ons mooie avonturenpark

  Pluisje
  Onze Pluisje is een prachtige witte A-pony, die al hoog in de dressuur heeft gereden. Omdat een sponsor van ons Pluisje helemaal fantastisch vond, heeft hij Pluisje voor ons gekocht en mogen wij gebruik maken van deze geweldige pony. Het is een klassiek paardje met een prachtig rank hoofd en lijf en hij rijdt als een echt dressuurpaard door ons avonturenpark.

  Pim, onze stoere Welsh-pony, die al heel wat avonturen heeft beleefd. Met een uitstraling van een western-pony, maar altijd lief voor klein en groot.

  Ollie is onze nieuwste aanwinst, die soms nog een beetje ondeugend is, en nog veel moet leren binnen de groep shetlanders. Hij ontwikkelt zich tot een echte knuffel-pony die graag een rondje loopt in ons avonturenpark.

  Belle en Sammie, moeder en dochter zijn een attractie op zich, maar genieten nog even van de welverdiende zwangerschapsverlof. Over een kleine 2 maanden zullen we Belle gaan inzetten voor onze ponylessen en tot die tijd kunt u genieten van deze 2 plaatjes.

   

   

  TOP