De Bonte Belevenis

Welkom bij Pony- en Kinderboerderij De Bonte Belevenis

  Theehuis de Bonte Belevenis biedt plaats aan circa 50 mensen voor een kop koffie, een hapje en een drankje en een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud!

  Theehuis de Bonte Belevenis biedt plaats aan circa 50 mensen voor een kop koffie, een hapje en een drankje en een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud!

  Ons bedrijf ligt op een schitterende plek, midden op de Vaartdijk in Assendelft, vlakbij het prachtige natuurgebied Guisveld.

  De openingstijden van De Bonte Belevenis zijn: Maandag van 14.00 tot 17.30. Dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.30 uur.
  Voor grote groepen, BSO’s en kinderdagverblijven hanteren wij een kind/leidster ratio van 1 op 4 kinderen.

  Wilt u meer weten? U kunt ons bereiken via:

   
  Naast Shetlanders lopen er ook kippen, varkens, geiten, ezeltjes en konijnen, jonge katjes, duiven en eendjes rond. Bezoekers zijn welkom een kijkje te nemen in de stallen terwijl onze werkzaamheden gewoon doorgaan. Door verschillende activiteiten op het gebied van educatie en zorg te organiseren, betrekt de boerderij de kinderen uit de regio bij het boerenwerk.

  Ook kunt u terecht om een feestje te vieren of een vergadering te beleggen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een cappuccino op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in het avonturenpark!

  Onze pony’s:

  lotte

  Lot, De grootste en de wijste dat is onze Lot! Deze mooie zwarte dame is rustig, lief en zet geen stap verkeerd. Lot is geschikt voor klein en grotere kinderen, door haar rustige karakter ook leuk voor de allerkleinste maar door haar grootte ook zeer geschikt voor de wat grotere kinderen.

   
   
   
   
   

  Pina, De kleinste en de rustigste, onze Pina houdt ontzettend van gepoetst en geknuffeld worden. Ze kan daar echt vreselijk van genieten.Door haar zeer rustige karakter en haar kleine formaat zeer geschikt voor de allerkleinsten.

  Pipi,Deze prachtige dame kan ook nog fotomodel worden!Wat een manen!!! Een dame met een nieuwsgierig karakter, en moeder van onze Robin.Pipi is geschikt voor de wat grotere kinderen, ze is door haar nieuwsgierige karakter soms een beetje druk maar kan ook vreselijk lui uren in het zonnetje liggen.

  Mr. Nilson, Deze prachtige spierwitte jongen heeft manen tot zijn knieën.Je raakt nooit uitgepoetst met deze meneer. Vader van onze Robin maar het zijn meer vriendjes. Ze kunnen samen stoeien als jonge hondjes. Meneer Nilson is geschikt voor ieder kind.

  Robin Robin staat nog gezellig samen met zijn vader en moeder. Zijn bijzondere blauwe ogen maakt deze pony een aparte verschijning. Net als zijn vader spierwit. Robin is geschikt voor ieder kind maar kan soms door zijn leeftijd ook wel een beetje ondeugend zijn.

  Coco
  Onze nieuwe aanwinst is Coco. Coco is geschikt voor kleine én grote kinderen, is erg lief en rijdt graag door ons mooie avonturenpark

  Pluisje
  Onze Pluisje is een prachtige witte A-pony, die al hoog in de dressuur heeft gereden. Omdat een sponsor van ons Pluisje helemaal fantastisch vond, heeft hij Pluisje voor ons gekocht en mogen wij gebruik maken van deze geweldige pony. Het is een klassiek paardje met een prachtig rank hoofd en lijf en hij rijdt als een echt dressuurpaard door ons avonturenpark.

   

   

   

  TOP