De Bonte Belevenis

Theehuis de Bonte Belevenis biedt plaats aan circa 50 mensen voor een kop koffie, een hapje en een drankje en een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud!

Theehuis de Bonte Belevenis biedt plaats aan circa 50 mensen voor een kop koffie, een hapje en een drankje en een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud!

Welkom bij Pony- en Kinderboerderij De Bonte Belevenis

  Welkom bij Pony- en Kinderboerderij De Bonte Belevenis

  Ons bedrijf ligt op een schitterende plek, midden op de Vaartdijk in Assendelft, vlakbij het prachtige natuurgebied Guisveld.
  Onze openingstijden zijn: maandag tot en met zondag van 10.00 tot 17.30. E-mail: marieke@bontebelevenis.nl of trudy@bontebelevenis.nl

  voor informatie: 06-40627299

  Naast shetlanders lopen er ook kippen, varkens, geiten, ezeltjes en konijnen,  jonge katjes, duiven en eendjes rond. Bezoekers zijn welkom een kijkje te nemen in de stallen terwijl onze werkzaamheden gewoon doorgaan. Door verschillende activiteiten op het gebied van educatie en zorg te organiseren, betrekt de boerderij de kinderen uit de regio bij het boerenwerk.

  Ook kunt u terecht om een feestje te vieren of een vergadering te beleggen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een cappuccino op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in het avonturenpark!

  Onze pony’s:

  lotte

  Lot, De grootste en de wijste dat is onze Lot! Deze mooie zwarte dame is rustig, lief en zet geen stap verkeerd. Lot is geschikt voor klein en grotere kinderen, door haar rustige karakter ook leuk voor de allerkleinste maar door haar grote ook zeer geschikt voor de wat grotere kinderen.

   

   

  Pina, De kleinste en de rustigste, onze Pina houdt ontzettend van gepoetst en geknuffeld worden. Ze kan daar echt vreselijk van genieten.Door haar zeer rustige karakter en haar kleine formaat zeer geschikt voor de allerkleinsten.

  Dodge, Deze kleine jongen is soms een beetje ondeugend maar vreselijk gek op aandacht. Het liefst wordt hij de hele dag geaaid en gepoetst. Door zijn prachtige dikke bos korte manen heeft hij een vreselijk leuk, stoer koppie.

  Maartje en Saartje, Dit bonte duo zijn echte zusjes.Kunnen niet zonder elkaar maar kunnen ook echt samen kibbelen. Het zijn de jongsten van onze pony’s. Deze 2 dametjes maken de Bonte Belevenis compleet. Ze zijn geschikt voor ieder kind door hun lieve en rustige karakters, maar kunnen ook nog een tikkeltje speels zijn door hun leeftijd.

  Frummel, Onze grootste boef is toch echt wel Frummel. Ondeugend, een echte shetlander. Klein van formaat maar stoer van karakter. Nooit gemeen maar houdt van een grapje en is geschikt voor de niet bange kinderen.

  Pipi,Deze prachtige dame kan ook nog fotomodel worden!Wat een manen!!! Een dame met een nieuwsgierig karakter, en moeder van onze Robin.Pipi is geschikt voor de wat grotere kinderen, ze is door haar nieuwsgierige karakter soms een beetje druk maar kan ook vreselijk lui uren in het zonnetje liggen.

  Mr. Nilson, Deze prachtige spierwitte jongen heeft manen tot zijn knieën.Je raakt nooit uitgepoetst met deze meneer. Vader van onze Robin maar het zijn meer vriendjes. Ze kunnen samen stoeien als jonge hondjes. Meneer Nilson is geschikt voor ieder kind.

  Robin Robin staat nog gezellig samen met zijn vader en moeder. Zijn bijzondere blauwe ogen maakt deze pony een aparte verschijning. Net als zijn vader spierwit. Robin is geschikt voor ieder kind maar kan soms door zijn leeftijd ook wel een beetje ondeugend zijn.

   

   

   

  TOP