Theehuis

Geniet van ons heerlijke terras

Ons theehuis met aangrenzend terras biedt u de mogelijkheid om van een High tea, een lekkere lunch of een cappuccino met een eigengemaakt stuk appeltaart te komen genieten. Daarnaast bieden we ook allerlei arrangementen aan om een feestje te komen vieren, een workshop te volgen of een actieve dag op onze boerderij mee te draaien.

Wij zijn 10 jaar geleden ontzettend enthousiast begonnen met onze kinderboerderij/theehuis en ponydorp. Het is een geweldige plek geworden waar jong en oud kan genieten van de sfeer, de dieren en de gezelligheid van ons terras.

Ook kun je bij ons heerlijk binnen zitten tijdens de natte, koude dagen. Bij ons theehuis hebben wij een gezellige serre met heaters, zodat je ook in de winterperiode bij ons kunt genieten van een heerlijk stuk appeltaart en warme chocomelk.

Omdat wij deze fantastische plek graag willen blijven behouden en dus kunnen blijven bekostigen (onderhoud, voer dieren, dierenarts enz enz) hebben wij als beleid dat u geen eigen eten en drinken mee mag nemen. Wij hanteren in ons theehuis zeer redelijke prijzen voor bijvoorbeeld een kop koffie en een glas limonade.

Wij vragen dan ook begrip voor dit beleid en hopen dat u kunt blijven genieten van de kinderboerderij en alles daaromheen!

TOP