Wie zijn wij

Bonte Belevenis

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Marieke Demmers, Dierenartsassistente. Ik heb een stuk grond gekocht aan de Vaartdijk 25 B 2. Dit perceel was voorheen van de heer C. Buma, velen kenden hem 'van de plantjes' op de dijk.

De heer Buma is 9 jaar geleden plotseling overleden en zodoende kwam het stuk grond vrij, dat deels nog in gebruik is als Volkstuinencomplex.

Ik ben een ondernemer die zonder subsidie, een droom, namelijk, de combinatie van een kinderboerderij met een pony dorp en een gezellig theehuis wil realiseren.

Ik ben in 2013 ontzettend enthousiast begonnen met onze kinderboerderij / theehuis en ponydorp met een grote groep vrijwilligers. Het is een geweldige plek geworden waar jong en oud heerlijk kan genieten van de sfeer, de dieren en de gezelligheid van ons terras.

Omdat wij deze fantastische plek graag willen blijven behouden en dus kunnen blijven bekostigen (onderhoud, voer dieren, dierenarts enz enz) hebben wij als beleid dat u geen eigen eten en drinken mee mag nemen. Wij hanteren in ons theehuis zeer redelijke prijzen voor een kop koffie en een glas limonade. Daarnaast vragen wij voor een kleine bijdrage wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van de pony's van 5 euro per gezin/gezelschap.

Wij vragen dan ook begrip voor dit beleid en hopen dat u kunt blijven genieten van de kinderboerderij en alles daaromheen!  Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.30 uur. De dieren gaan om 17.00 uur eten en dan kunt u geen pony meer rijden!

Wij hopen dat we u snel mogen verwelkomen op onze mooie locatie en dat u geniet van de omgeving, de dieren en de gezelligheid van het theehuis.

Wilt u meer weten? U kunt ons bereiken via:

TOP