Shetland pony rijden

Verhuur pony’s

U kunt bij ons een Shetlandpony huren voor:

Eén rondje door het avonturenpark € 2,50
Een half uur € 7,50
Een heel uur € 12.50
Een halve dag van 10 tot 13.00 of van 14.00 tot 17.00 € 20,00
Een hele dag van 10 tot 17.00 € 35,00

Wilt u dat uw kind langer door het avonturenpark rijdt dan 1 of 2 rondjes, dan dient u dit van te voren telefonisch te reserveren. Dit doen we mede ten behoeve van het welzijn van onze pony's.

U dient tijdens het rijden op de pony altijd bij uw kind te blijven!

Wij kunnen niet inschatten of het erg druk is en willen teleurstelling voorkomen. Uiteraard kunt u, uw kind altijd opgeven voor een uur Shettenpret. Dit is onder begeleiding. Wij hopen op uw begrip.

De filosofie van de Bonte Belevenis:"waarom is ponyrijden, poetsen en verzorgen zo ontzettend goed voor een kind"

Vaak hoor je: ponyrijden is zo duur, en waarom zou je zo veel geld uitgeven om je kind te laten ponyrijden.

In onze ogen geef je helemaal niet veel geld uit om je kind te laten ponyrijden, maar je betaald voor:

  • de momenten dat je kind moe is, maar toch doorgaat
  • de dagen dat je kind moe uit school komt, maar toch naar stal gaat, omdat de pony verzorgt moet worden
  • het leren van discipline, verzorgen en aandacht geven aan een dier
  • het leren samenwerken met anderen
  • het leren omgaan met teleurstellingen, wanneer het niet gaat zoals ze gehoopt hadden, maar toch hard werken om beter te worden
  • het leren stellen van doelen
  • het leren dat het leren rijden en omgaan met een pony uren, uren, uren en nog eens uren hard werken en oefenen kost om beter te worden
  • het voordeel dat mijn kinderen vrienden voor het leven maken
  • het buiten zijn met dieren, en niet voor de televisie, computer of tablet hangen.

We kunnen nog wel even doorgaan, maar in principe betaal je niet voor ponyrijden, maar voor de mogelijkheden die ponyrijden een kind biedt, om vaardigheden te ontwikkelen, die ze gedurende hun hele leven kunnen gebruiken en die hun de kans biedt de levens van anderen positief te beinvloeden. Het is dus een grote investering!!!!

Onze pony’s:

Lot,
De grootste en de wijste dat is onze Lot! Deze mooie zwarte dame is rustig, lief en zet geen stap verkeerd.Lot is geschikt voor kleine en grotere kinderen, door haar rustige karakter ook leuk voor de allerkleinsten, maar door haar grootte ook zeer geschikt voor de wat grotere kinderen.

 

Pipi Deze prachtige dame kan ook nog fotomodel worden!Wat een manen!!! Een dame met een nieuwsgierig karakter, en moeder van onze Robin. Pipi is geschikt voor de wat grotere kinderen, ze is door haar nieuwsgierige karakter soms een beetje druk maar kan ook vreselijk lui uren in het zonnetje liggen.

Mr. Nilson,
Deze prachtige spierwitte jongen heeft manen tot zijn knieën. Je raakt nooit uitgepoetst met deze meneer. Vader van onze Robin maar het zijn meer vriendjes. Ze kunnen samen stoeien als jonge hondjes. Meneer Nilson is geschikt voor ieder kind.

Robin
Robin staat nog gezellig samen met zijn vader en moeder. Zijn bijzondere blauwe ogen maakt deze pony een aparte verschijning. Net als zijn vader spierwit. Robin is geschikt voor ieder kind maar kan soms door zijn leeftijd ook wel een beetje ondeugend zijn.

Coco
Onze nieuwe aanwinst is Coco. Coco is geschikt voor kleine én grote kinderen, is erg lief en rijdt graag door ons mooie avonturenpark

Pluisje
Onze Pluisje is een prachtige witte A-pony, die al hoog in de dressuur heeft gereden. Omdat een sponsor van ons Pluisje helemaal fantastisch vond, heeft hij Pluisje voor ons gekocht en mogen wij gebruik maken van deze geweldige pony. Het is een klassiek paardje met een prachtig rank hoofd en lijf en hij rijdt als een echt dressuurpaard door ons avonturenpark.

Er is natuurlijk altijd een medewerker aanwezig die kan helpen. Wij behandelen onze dieren met respect en verwachten dat ook van u. De pony’s mogen niet van het terrein af en u mag met maximaal 2 kinderen een pony huren. De pony mag met 1 kind tegelijk bereden worden.

 

 

 

TOP